Önkormányzati tevékenység PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tatár Sándor   
2010. február 16. kedd, 14:21

Rekvényi M. (2012): CittaSlow - Avagy életminőség a középpontban

Veresegyház Város Fenntartható Fejlődésének Programja (2009-2012)

Veresegyház Város Környezetvédelmi Programja (2009-2012): I. rész II. rész III. rész

2006 és 2010 között egyesületünk önkormányzati képviselője, Tatár Sándor volt az önkormányzat Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottságának elnöke. A képviselői és bizottsági tevékenységről az alábbi anyagok adnak tájékoztatást:

Képviselői ciklusbeszámoló

A Környezetvédelmi Bizottság ciklusbeszámolója

A bizottság munkájáról a bizottság jegyzőkönyvei adnak további részletes tájékoztatást.

 

Átadták az első Virágos Porta címeket

- Virágos Veresegyházért mozgalom -

Virágos Porta tábla

2009. november 30-án a Fő téri Szabadidős, Gazdasági és Innovációs Centrumban ünnepélyes keretek között átadták az első „Virágos Porta” címeket. Veresegyház Város Önkormányzatának Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága még 2009 júniusában hirdette meg a Virágos Veresegyházért mozgalmat. A Virágos Porta mozgalom célja a városi környezet minőségének és a lakosság életminőségének javítása a zöldfelületek példamutató kialakításával, tiszta, rendezett, virágos városkép létrehozása.
A benevezett ingatlanok helyszíni szemléjét a Bizottság tagjai a városi főkertésszel, Bojsza Józseffel együtt végezték el kora ősszel.

Virágos Porta címek átadása

(Fotó: Windhager Károly)

Tatár Sándor, a Bizottság elnöke a címet elismerő oklevél mellett „Virágos Porta” feliratú táblákat, a főkertész úr pedig egy-egy cserép korallvirágot adott át a tíz nyertesnek. Az eseményről a Veresegyházi Városi TV és helyi lapok is tudósítottak. A hír terjedése révén remélhetőleg 2010-ben még többen pályáznak majd a nívós cím elnyerésére. Az új kiírás áprilisban várható.

A 2009-es év nyertesei

A 2010-es év nyertesei

 

 

Módosítás dátuma: 2016. október 24. hétfő, 21:30
 

Tavirózsa a Facebook-on!